mandag 16. februar 2009

Utflukt til Monteverde, og livet i San Jose

Utflukt til regnskogen i Monteverde:
Saa var det mandag igjen da! I helgen var j paa tur til Monteverde:) Et gronnere og vakkrere sted skal en lete lenge etter!! Hoye fjell sider som er dekket av gront! Det var regn i luften hele tiden men temperaturen var grei. Det som slo meg var at byen var bygget om turisme! Ikke slitne saa, estetiske cafer slik som i San Jose med ganske nye fine steder meg hoy standar! Mister litt sin sjarm men mitt hotell var jo seff et av den gamle klassen med edderkopper og lys som ikke fungerete:) Like digg hver gang aa finne ut at du har sovet paa en edderkopp! Ellers maa j jo si j er en toeff jenten! HOLDT EN LEVENDE SLANGE!! det var ikke saa ekklet en skulle tro men droemmene natten etter var ikke like fantastiske:) saa slanger og andre kryp hele den natten.

Livet i San Jose:
Maten her nede er super da! ikke bare bonner og ris! Faar frukt og brod til frokost og middag til lunch og middag. Da snakker vi ris, bonner poteter kjott og salat. Ofte er den noen biter stekt bana til maten. Litt rart men gaar ned:) Ellers drikker de jucie til alle maaltider og det er jo digg fordi de lager mye jucie selv. Spesielt det av guana frukten er digg men den med bjornebare er heller ikke ille. De som er rode smaker som regelg syntetisk og ekkelt men maa jo sippe litt slik at det ser ut som j liker:)

Skal paa salas kurs senere i dag saa blir spennende! Til neste gang vi snakkes: ha et fint liv:)

1 kommentar:

  1. Åh! Så heldig du er som reiser så mye Cecilie! Merker jeg får akutt reisebehov når jeg leser bloggen din. Håper du koser deg masse i Monteverde og San Jose, det så helt fantastisk ut på bildene!

    Hilsen Andrea

    SvarSlett