søndag 7. november 2010

Siste innspurt før juleferien!

Jøsse namsen ... en uke igjen av dette semesteret så erre FERIE!!! Melbourn here I come!!!! 2 månders ferie starter med tur til Melbourn, og så blir det Asia - etterhvert, før ett nytt semester i Brissvegas står for tur... Det blir ett ennå bedre semester enn dette! Da kommer skolen til å fly hur lett som helst. Kilder er på G og skjønner mer av, og hvordan en må skrive oppgavene her ned. Litt mer jobb, men til gjengjeld - du lærer MYE MYE MYE mer enn hjemmme. 10 kilder er mye, men trenger faktisk det for å skriven en spennede tekst på 1500 til 2000 ord - tror det eller ei. Hatet det i starten, men nå ser jeg litt mer hele bildet.

Vill mark sa du sa du?? Neiheeeeeeeeeeeeei nei dette er bare bak-hagen min, med slanger, kalkuner, rotter og annet snadder jeg helst ikke vil tenke på.





ÅÅÅååååå dette har vært en flotters toppers uke! Solen skinner for snille jenter. Fått tilbake et sty kamera som har vært bort i en månde, et stk tlf og i tillegg hadde mange gode middager med supre mennesker. Har faktisk ikke spist alene siden mandag...

Tirsdag var jeg hos Kathrine og samboeren hennes, som laget grønnsaks curry til oss. Litt sterkt men godt. Onsdag husker ikke, men trosdag var KONGE!! Meg og kokke Hilde laget et måltid for konger!! Alle som ikke var der gikk virklig glippp av noe STORT!!!!!!! Aliminiums bakt laks med smør, løk, gulrot og koriander, risotto med hvitløk, rista cashewnøtter og mango/tomatsalat med ingefær/koriander/balsamico dressing. OMG!!!! NOOOOOOOOmnmmma! Hadde drømt om det siden torsdag jeg!!!


Mat for Mons

Fredag var jeg på gresk resturant noe som var meget spesilet. Makan til kunde service har jeg ikke sett hahahahahahahha.... Fint lite kontroll og oversikt. Endt med at vi fikk jo mat, gaffler og små plasttellerkner til slutt men nok kniver hadde de ikke så vi fikk 10 ekstra gaffler. HHahahahahahah gjester fra et mørkt sted var det vi var... hahahahahhaha endet med at vi fikk en flaske rød vin som noen andre gjester hadde satt fra seg. Alt i alt et spenstig restaurant besøk der alle detaljer ikk bør legges ut....



I går var jeg og Kathrine på en liten koslig Asiatisk rastauran. Fikk en varm stein ott med et rått egg i. All maten lå hver for seg også skulle jeg bare røre det sammen til den guffe. Litt sterkt først bit men resten var SUPER godt!!!!!! Kathrine fikk suppe og tror den var varm nok fordi den kokte i 15 minutter hel seriøst etter vi fikk den servert! DET er litt sprøtt. Helt sinnsykt mye bar mat til kun 10 dollar (60kr). Må definitivt tilbake dit altså!!! En digg dag med litt shopping, kaffe og MASSE mat prat. Kan livet bli bedre?? Hele kvelden ble avsluttet med litt ordentlig vin og ikke bare den Goon tingen som er laget på melk, egg, plante og gud vet hva andre reststoffer.... Alt i alt har dette vært en mat glad og super uke! Håper bare siste dagen har noe givende å by på!


 Mat mat mat... Hvem elsker vel ikke mat! Masse spennede asia mat i dette landet og siden jeg er sammen med en vegtarianer har jeg for øyeblikket konvertert litt til lakoovovegetarisme... Nammmmm


 Ta en skje og rør rundt og 1-2-3, maten er ferdig. PS! vær forsiktig fordi bollen er kokende varm!




 Kathrine side seafood suppe med spicy tofu var ikke så sterk som en skulle tro. Tofuen var faktisk ganske nammmm... Sist jeg spiste Tofu smakte det gammel plastikk.




Åååååå jul med din glede! Eget merklig at julepyntet har kommet i hyllene samtidig som varmen sol inn ....

 


Skjønte liksom ikke helt ideen her? Har hørt om body men tshorte i begge ender er noe nytt disse rare australieinerene har funnet på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar