lørdag 7. mars 2009

Slanger har vi ikke sett men skorpioner er en annen ting...

Sitter i Santa Teresa "a surfers paradise" naa og venter pa at min nye veninne Fransi skal bli ferdig med internett slik at vi kan gaa ned a se paa denne surfe-championship tingen, som skal holdes i her i St Teresa i dag! Gleder meg stort!! Det er saa mange surfere her nede altsaa, og de er IKKE tyske tro det eller ei!!! HAHAHAHA

Ellers er livet som Volentoer i Cabo Blanco National Park ganske avslappende! Ligger for det meste i en hengekoeye og leser eller hoerer pa havet som slaar mot klippenen:) Det er saa utrolig mange spennede personer her nede!!! Moette f.eks. denne ene jente fra Italia - Fransi, som drev et hotel der hjemme (21 aar gammel) men hun fant ut at hun ville ut aa reiser og laere ett nytt spraak! Hun har saa mye spennede aa fortelle om livet der hjemme i Italia, om hotellet, vingaarden til faren og om Italia generelt!

Naturen her nede er som aa gaa inn i et postkort, eller en reklame for varme stroek!! Havet/sjoen er krystall klar, strand saa langt du kan se, og palmer som svaier i vinden! Solnedgangene paa strendene er fantastiske! Solen bare forsvinner ned i sjoen og etterpaa er himmelen rosenroed og fantastisk!! I gaar tente vi baal og saa paa solnedgangen, det var saa utrolig fantastisk! Lever i et eventyr her nede! Du staar opp klokken seks og tar pa deg shorts og t-skjorte og har paa deg den samme hele dagen! Trenger ikke aa ha genser paa om kvelden fordi temperaturen er sa deilig!! Himmelen er moerkeblaa og stjernene er saa klare! Tror ikke jeg har sett en saa klar stjerne himmel som her nede foer!! Det mest fantastiske er at jeg har ikke faatt et eneste mygg bitt, bank i bordet!

Fransi er naa ferdig, saa naa skal vi ut a skjekke strandlivet!
Chao fra Cecilie

3 kommentarer:

  1. Kjære Cecilie!
    Spennende blogger du skriver. Høres ut som du koser deg og har mange fine opplevelser. Gleder meg til å se mange flotte bilder fra turen når du er hjemme igjen. Savner deg.
    Her laver snøen ned. Det tar visst aldri slutt. Må nå ut å måke for "endte" gang.
    Mange klemmer fra mamma

    SvarSlett
  2. Høres utrolig deilig ut altså!! stooor KLEM fra Mona

    SvarSlett
  3. Høres fantastisk ut! :) Ta masse bilder! klemm fra Silje

    SvarSlett