torsdag 30. april 2009

Er saaa soet du kan bokstavligtalt spise meg opp!

Komme tilbake fra oedemarken i Parismina var NICE!!! SIVILASJON, SIVILASJON!!!!!!! San Jose. Har ikke trukket eksos ned i lungene mine paa over 10 dager saa startet aa faa abstinenser!!! Late dager paa stranda med utrolige netter paa stranda var totalt magisk men digg aa komme tilbake i en form for rytme igjen!!!

Saa var det paatide med en ny utfluykt/ekspedisjon ut i det ukjente: Fra San Jose foerte en liten minibuss meg til Tortuguero. Ett vakkert sted! Guiden vaar var saa fantastisk og veldig PURA VIDA!! Saa utrolig mye kunnskap om alt fra Costa Ricas skapelse til planetense evolusjon. Han stoppet bussen bare slik at vi skulle foele de ulike klimanen vi passert pa veien til Tortugero. Han stoppet ogsaa for aa vise oss frukter. En gang viste han oss noe som saa ut som en kjaelighetsfrukt men inni var det roede froe som en kunne bruke som lebestift. En annen gang viste han oss de orginale banane med harde froe inni. Halv parten saa store som vanlig bananer men dobbelt saa tykke og fullsednig fylt med harde froe!! Hmmmm utrolig soete, men annbefales ikke for mennesker med svake tenner!!

Fremme i Tortugero moette en fantastisk lunch oss foer vi kunne "cillle" ved den fantastiske poolen paa det supre stedet vi skulle overnatte. Hadde en STOR hytte for meg selv. Dobbelt seng og alt. ME GUSTA!!!!! Etter noen timer med "tanning" var det tid for en massasje. Valget var enkelt: sjokolade massasje:) Det var bare en opplevelse som ikke kan beskrives men maa oppleves!! Jeg luktet sjokolade resten av kvelden!!!

Dagen etter var det opp aa hoppe kl07 for saa aa dra paa baat sarfari og se paa dyr. Fikk mange nice bilder av fugler men det var vel det. Ingen krokofanter bare cajmoner ( saa krokodille lignende ting, liten sak, kun 1 til 2 meter lange). Ellers spiste j innsiden av en palme og fikk noen fantastiske bilder av en giftig tre slang (holdt ikke denne slangen, men lot den ligge paa trestammen sin..).

Dagen gikk fort og hadde noen fantastiske platanos (banachips) til lunch, og saa var det paa tide aa sette snuta hjem til San Jose. Nok en intersang tur rundtomkring i Costa Rica:)

1 kommentar:

  1. Aha så nå vet vi hvor/hvorfor du øndla ei tann... Fant du forresten en tannlege og fikk fiksa den knuste jekselen? Tace care - Pappa.

    SvarSlett