torsdag 30. april 2009

It is raining biller i store, svarte stroemmer!

Nye oppdrag i huttiheita: Corcovado var det neste stoppet paa CEC sin timeplan og huff for et strev og penge sluk det var aa komme dit!! TIPS: dar ikke til CORCOVADO hvis du ikke har penger til aa betale i dyre dommer!!! Men det var virklig vaerdt strevet naar du forst kom dit!!! Som vanlig skulle det ikke vaere andre volentorer der men som vanlig tok OTEC feil (heldidvis for meg) og jeg moette en veldig koslig engelsk jente:)

Maten var god og " the supervisors" snakket faktisk Engelsk!!! Kan vel ike si de sleit oss ut med oppgaver men gjore litt hver dag!! Malte opplysnings-skilt for turistene skulle finne frem, deler av resirkuleiseing stajonen og var med paa jorddagen og hjalp barna med et prosjekt om aa ta vare paa jorda. Det var ganske goey aa vaere med paa. Etter det var vi rundt paa hotelene og saa paa resirkuleingsstasjonene deres. En av dagene fikk vi en super fantastiske lunch paa et av hotellene og etter det drog vi for aa hilse paa ulike hostfamilys.

Ellers var vi en dag paa snorkling og en dag i Corcovado National park. Snorklingen var litt skurrete i starten men etter noe stopp fant vi et super sted og vi ble virklig en del av sjoelivet. Svoemte virklig med fiskene: smaa, store, fzgerike og graa - all kinds. Hoeyde punktet var aa se haien svinse rundt paa havbunnen.

National parken var bra as well!! Fikk noen super fantastiske bilder av fugler og aper men saa ikke noen stor mamaels, men det var en fin fin tur og laert mye nytt om naturen som vanlig.

Mest irriternede med Corovado var alle inekstene!! Ble spiste leveneda av mygg og sandfluer!! Herrre min katt, vi hadde sikkert en million stikk hver!!! Det andre irriterende fenomenet var billene som kom paa besok til hvert middagsmaaltid. Foertse kvelden var de ekkle, men fra og med andre kvelden var det bare aa rope paa vaare nye BFF Balak og LUna ( to valper som bodde sammen med oss) og de kom loepende og naermest sloss om hvem som skulle faa billene. Det er noe av det rareste jeg har opplevd! Hunder som digger biller litt saann Simba ( fra Loevenes konge). Han spiste jo larver og slikt naar han bodde med Tiomon og Pumba.

Ellers var alt veldig tranqilo!! hahaha Kjoleskap har vi ikke sett. Bare en fryseboks med isbiter er supert!! Hahahaha... Ellers moete vi en snill Sveitser som tok oss med paa en flott jungelsafarien av en kanotur. Vi var paa utkikk etter krokofanter men ble stuck i vaniljeblader. Det var virklig en good workout time!!! Vi samlet palmedruer, noe som naa er min nye favoritt frukt!! Smaker som en kryssning av stikkelsbaer og solbaer. Ca 1 % fruktkjott paa hver drue men er virklig sote og saftige!!! 95% er en kjempe stein og resten er skall. Virklig verdt arbeidet det er aa rense disse merkelige druene.

Naa er j i Puntarenas og smelter vekk i en forferdelig intens varme, men reiser her fra paa loerdag more og less. Familien jeg spiser og bor hjemme hoss er bare helt fantastisk saa vi faar se hva som skjer:) WOW What a life WOW ... Adjos amigos!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar