søndag 18. juli 2010

Cowcats and horsedog :)








Sandbrook Island

Nettopp hjemme fra en magisk helg! Har vært på Sandbrook Island. Australias nest største øy, som er laget av sand.. Krystall klart vann, hvit sand og lite turister (for uten om oss) :) NICE!! Hotelet var fint, stort og nytt. Maten var grei men god tatt i betraktningen:) Været er er heller ikke å forakte. Her er midt på vinteren og vi har 25 grader i sola så stakkars oss!!! Buhu... Møtt mange super mennesker. Alle er så morsome og har en gøy historie på lager. Alltid noen å snakke med så det blir nestene litt for mye... thihii... En trenger ikke være redd for å ikke få venner her nede i hvertfall. Er lille Norge her, men alle er liksom litt andeledes enn i Norge. Alle her nede er så utrolig hygglige, åpne og vil være vennen din. Her har normenn der hjemme MYE å lære!!!! Men her er jo alle i samme båt og ingen kjenner for mange så en må nettverke. Denne turen ANNBEFASLSE virklig for alle som planlegger utveksling i Brisbane. Hatt de vittigste samtaler med en tysker. Tror vi skal skrive en barnebok om cowcats and horsedogs:)



Som sagt er det lille Norge her borte. Tror fordelingen er 75 % nordmenn 20% tyskere og reste er fra andre europeiske land. Dette fører til at en snakker mye norsk, men også litt engelsk selvfølglig og dettte fører til at en blander begge språkene og det blir bare en stor suppe med språk. æææææ det er ikke lett å holde styr på alt... For uten å forbedre engelsken vår har vi drevet med kaiaking, surfing, turgåing og taning. Litt kiipt at jeg ikke fikk prøve surfing for det så veldig gøy ut. Stygge stygge stygge knee!!!!!!!! Ellers har vi hatt pop quis og sosialisert så nå er alle BFF med mange hjerter rundt og vi kan alle ring til hverandre fordi alle har vodafone (et mobil merke her nede). Har møt en dansk jente som har bursdag samme dag som meg så vi har invitert mer eller mindre alle på hele turen (vi var 100 stk) på bursdags fest så det blir jo sikkert flotters flotters:) Tihi skal på jakt etter et utested vi kan ha det i morra før skolen. Fikk kaker med lys og greier i går så det var jo bare supert å stå forand 100 mennesker som sang og tok bilder av deg selv om du ikke helt kjente halvparten av dem en gang... Hmm ja skole det blir interesant!! Det fine er at det er mange norske her nede som studere ernæring så det er mange som kan hjelpe meg hvis jeg står fast i studiene mine:)


4 kommentarer:

  1. Silje LIKES this

    SvarSlett
  2. Me TOOOOOOOOOOOOOOO !

    SvarSlett
  3. Lise syns du er en liten dritt som nyter livet fult ut!! men jeg liker at du faktisk klarer å ta noen bilder - FLINK JENTE !!

    SvarSlett
  4. Så bra du fikk feiret bursdagen din!!!høres ut som om du har det gøy også;)
    Stor-tenker-på-deg-klem fra Mona

    SvarSlett